ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Ο Γεώργιος Παπανίκος του Αλκιβιάδη και της Φωτεινής, γεννήθηκε στις Σέρρες το έτος 1964. Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ το έτος 1991.

Ασκεί δικηγορία στις Σέρρες ήδη από το έτος 1993. Υπήρξε νομικός σύμβουλος των εταιριών: Τράπεζα ALPHA BANK, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΕΕΓΑ, ΑLPHA Ασφαλιστική, ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΕΕΓΑ, αλλά και του ΟΤΑ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ» όπου υπήρξε και ο νομικός σύμβουλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ».

Από την έναρξη της δικηγορικής του δραστηριότητας και μέχρι σήμερα είναι νομικός παραστάτης των εταιριών ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕΕΓΑ, Δ.Ε.Η, Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης.

Από το έτος 2008 και μέχρι σήμερα συνεργάζεται σταθερά με δικηγορικά και λογιστικά γραφεία της Λευκωσίας παρέχοντας νομική υποστήριξη επιχειρηματιών που εδράζουν την δραστηριότητά τους στην Κύπρο.

Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά με εξειδίκευση στην νομική ορολογία και επίσης έχει συμμετάσχει σε συνέδρια που αφορούν στο δίκαιο ασφάλισης τροχαίων ατυχημάτων.

ΙΩΑΝΝΑ Δ. ΜΠΑΤΖΙΟΥ

Η Ιωάννα Μπάτζιου του Δημητρίου και της Μιχαλίτσας, γεννήθηκε στις Σέρρες το έτος 1979. Αποφοίτησε αριστούχος από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών και μετά τη συμμετοχή της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το έτος 1997 επέτυχε την εισαγωγή της στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ από όπου και αποφοίτησε το έτος 2001.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησής της σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εγκαταστάθηκε στις Σέρρες όπου και ασκεί δικηγορία ήδη από το έτος 2003.

Είναι νομικός σύμβουλος της εταιρίας ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΕΕΓΑ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Α.Ε.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης στους τομείς:

Α) Δημοσίου Δικαίου του Α.Π.Θ με εξειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και
Β) Ποινικού Δικαίου και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δ.Π.Θ με εξειδίκευση στο Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά με εξειδίκευση στην αγγλική νομική ορολογία και επίσης έχει συμμετάσχει σε συνέδρια διοικητικού και ποινικού δικαίου.

Βρείτε μας στο χάρτη

Βρείτε μας στο χάρτη